13.11.2006

Seurakuntavaalien tulos

KODE:n kokouksesta kotiin saavuttuani olen istunut koneen äärellä ja seurannut aktiivisesti seurakuntavaalien tuloksien kehittymistä. Nyt alkaa näyttämään siltä, etten ole valittujen luottamushenkilöiden joukossa, mutta haluan kiittää kaikkia minua tukeneita ja niitä, jotka muistivat äänestää.. ;)
Kurkku tuntuu kipeältä ja väsyttää. On aika mennä nukkumaan.

Täydennys tiistaina 14.11. kello 18.43:
Sain seurakunnasta pyydettyäni selville oman äänisaaliini. Seurakuntaneuvoston vaaleissa 33 ääntä ja yhteisen kirkkovaltuuston vaalissa 35 ääntä. Valtuustossa olisi kuulemma mennyt läpi 44 äänellä.
Luin aamulla lehdestä, että ääniä (SS 14.11.) oli hylätty runsaat 600 eli 10 prosenttia kaikista annetuista äänistä, voitteko kuvitella..!
Pistää vaan miettimään, että äänierojen ollessa läpimenijöillä pieniä, että olisiko tulos ollut toisenlainen, jos kaikki äänet olisivat osuneet oikeisiin osoitteisiin. Jäämme arvailemaan.

4 kommenttia:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Komea äänisaalis joka tapauksessa! Seuraavissa vaaleissa läpi. Mitä tulee tuohon kommenttiisi hylätyistä äänistä, niin nämä vaalit tuntuvat olevan ihan omanlaisensa, eikä niitä käy oikein analysoiminen perinteisin metodein.

Esa Suominen kirjoitti...

Hieno tulos! Ja hyvät pohjat kunnallisvaaleihin. :)

Kati Oksman kirjoitti...

Kiitos teille. Varaedustajana varmaan pääsen neuvoston kokouksiin - kenties jo piankin joka tapauksessa ja sitennopeasti kuvioihin mukaan. Listaltamme kun valittiin 1. läpimenijänä kaupunginvaltuuston puheejohtaja Irja Sokka.
Kaikki nämä kokemukset ovat aina eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tulos!
Allekirjoittaneella jäi myös luottamushenkilöpaikka muutaman äänen päähän.
Bloggaillaan, niin maailma parantuu, ainakin jossain mittakaavassa =D