19.10.2006

Opiskelija-asuntolan äänet


Kehuin eilen Sohville, miten hiljaista Neulamäen KUOPAKSEN soluasunnossani on. Nyt voin vain viime yön jälkeen todeta, että oli.
Eilen runsaasti nautittu yksinolo ja pieni stressinpoikanen aiheutti yllättäen minulle sen, etten meinannut saada millään unta. Käyttöön oli otettava Umberto Ecoakin lopulta järeämmät aseet; päiväkirja, ja yllättäen Cosmopolitan, jonka hömpähtävät jutut saivat minut murheiden kaikkoamaan ja uneliaaseen tilaan. Kun lopulta uni olisi maittanut, alkoi yläkerran, alkuun vienolta kuulostava jumputus, saada lisämedioita säännöllisin väliajoin kuuluvista naispuolisen ihmisen kirkaisuista. Liekö olleet rytmitajua testaamassa, kun niitä niin säännöllisin väliajoin kaikui ilmoille.. Ei lopulta auttanut muu, kun kavuta taas sängystä korvatulppia etsimään.
Yö oli mennyt ilmeisesti jossain määrin muutoinkin levottomissa tunnelmissa, sillä lakanani oli aamulla nätisti korkkiruuvilla.
Aamulla oli kuitenkin herättävä ajoissa, sillä halusin pestä pyykkiä ennen huomista SONK:n Tampereen seminaaria ja ennen tämänpäiväistä KTY:n toiminnanjohtaja Hentelä-Ahon tapaamista. Suunnittelimme Pirjon kanssa vielä marraskuun lopulla järjestettävää, globalisaation hallintaan liittyvää tapahtumaa Kuopioon. Mielestämme saimme hyvää työtä aikaiseksi ja tapaamisesta jäikin hyvä maku suuhun.

Kuva otettu Kuopaksen nettisivuilta.

Ei kommentteja: