28.3.2008

Manun kuulumisia part tvo

Hei!
Kaikkia keitä koiramme elämä kiinnostaa, kerrottakoon, että se on sujunut Oksman-Illmanin perheessä hyvin ja rennosti. Melkein kaikki, koiraa lukuunottamatta, ovat karmean flunssan kourissa. Silmät ja nenä vuotaa kuin kraana, lämpöä ja hikoilua pitelee...

Mutta koiraan;

Se syö hyvin 4 krt päivässä. Raksuihin hän suhtautuu hieman nirsommin, mutta se niitäkin syö paremman puutteessa, kun emme muuta suostu antamaan. Kaksi aterioista koostuu hyvälaatuisista raksuista ja 2 lihasta (esim. penturuoka Pegigree lammas-riisi ja kotiruoasta, kuten riisistä ja jauhelihasta.) Kananmunaa ja maksalaatikkoa olemme antaneet myös, kaurapuuro on vielä kokeilematta. Melkein kaikkea sallittua tullaan antamaan, ettei opi jatkossa nirsoksi.

Manu on kokeillut jo vieraiden tapaamista täällä kotona; maanantaina vieraili Marja-ystävämme, ja keskiviikkona Roope ja Frani.

Tänään Manu pääsi pitkästä aikaa ulos emäntänsä ja isäntänsä mukaan roskia viemään, ja samalla nähtiin naapuri lastenvaunujen kanssa ja 6-vuotias pikkutyttö. Molempiin tapaamisiin koiramme suhtautui hienosti. Tyttö sai silitellä rauhassa, ja sai palkkioksi Manulta pusun. Eipä tuo säikähtänyt kauempana ohi menevää postivaunuakaan.

Manun nimipäivääkin ehdimme keskiviikkona viettää, mutta se sujui kotona sisätiloissa normaalia koti-iltaa viettäen. Ulkona oli Manun mukaan nimetty lumimysky.

Yksinoloon koiramme on tottunut mielestäni keskiverrosti, ellei jopa hyvin. Tuhmuuksia ei poissaollessamme olla harrastettu, lähtömme ja paluumme on ollut helppo, ei ole pidetty huuto- tai "itkukonsertteja" kummassakaan.

Tänään koira on käynyt nuuhkimassa aurinkoista parvekettamme, ja otti samalla niskaansa katolta tippunuttua auringon sulattamaa vettä. Parvekkeen lumipeite on nyt pieniä tassunjälkiä täynnä. Etutassujen kynnetkin tuli leikattua ensikertalaisina. Jännittävää oli sekä koiralle että omistajille. Hengissä siitä kuitenkin selvittiin.

Huomenna lähdemme raitiovaunuajelulle Kallioon lemmikkikaupassa käymään, jos vaan meidän ihmisten vointi sen vaan sallii.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Heippa. Mitäs teille ja Manulle kuuluu. Meiän ja koiruuksien kuulumisa voi käydä lukemassa minun ihka uusilla blogi sivuilla :)
En vaan oikeen ymmärrä miksi mun sivuja ei löydä googlen kautta vaikka laitoin niin, että pitäisi löytyä. Terveisiä Jannelle ja Manulle. -Maiju

Kati O. kirjoitti...

Moi,
löysimme blogisi, kivaa luettavaa.
Kiitokset Manulta vielä Kongista, se on ollut kovassa käytössä.. :)