4.3.2007

14 päivää vaaleihin

Eduskuntavaaleihin on jäljellä enää 14 päivää, kun kirjoitan tätä tekstiä. Aika kuluu liian nopeasti, sillä ennakkoon pääsee äänestämään jo tulevana tiistaina. Kansan postilaatikot tulvivatkin nyt erilaisista vaaliesitteistä - voihan olla, että esitteidenjaon loppukirin koittaessa, muutama päivä ennen vaalipäivää, on henkilö, jonka luukkuun mainoksia hiki päässä pujotat, jo äänestänyt. Minä olen viettänyt päivän Leppävirralla, jossa jaoin Paavalin vaalilehteä yli 400 talouteen potkuria apuna käyttäen. Aikaa 200 lehden satsiin meni vajaa tunti, joten ei potkukelkasta ainakaan haittaa ole perinteiseen juoksumenetelmään verrattuna. Kunhan innostuisin vielä päättötyöni viimeistelystä yhtä paljon kuin luukutuksesta..
Vaali-iloa ja äänestysintoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih! Osaan kuvitella sut siellä tukkaputkella potkurilla lehtiä jakamassa :D Vaalit lähestyy aika vauhdilla, joten pitää yrittää tehdä kohta lopullinen valinta kahden ehdokkaan väliltä. En muuten varmaan pääsekkään leppävirralle vielä viikolla, vaan tullaan ehkä sit laurinkaa yhdessä viikonloppuna. Soitellaan ja voimia päättötyön viimeistelyyn.
-suvi

Unknown kirjoitti...

Hienoa kuulla, että siellä vielä jaksetaan. Me täällä lanseerasimme uutena käyttövälineenä Heidi-pulkan. :) On muuten käheä peli. :D Tuoteperheeseenhän kuuluvat jo Heidi-piparit ja Heidi-purkat. :) Tsemiä teille sinne savoon!!