3.10.2014

Koskelaa tarvitaan!

Eduskunnan kuppilassa ja somessa minulta on viime aikoina kyselty, tiedänkö mitään Helsingin sosialidemokraattien pj-vaalien ehdokasasettelusta. Nyt ehdolle piirin puheenjohtajaksi on asettunut valtiosihteeri Pilvi Torsti, eikä haastajia kahdeksas marraskuuta pidettävään kokoukseen ole näkynyt. Pilvi olisikin mielestäni erinomainen henkilö tehtävään.

Hyvän puheenjohtajan lisäksi piiri ansaitsee pätevät ja dynaamiset varapuheenjohtajat, jotka uskaltavat ja haluavat väsymättä ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin.

Koska jouduin kyselyiden takia miettimään, kuka olisi piirille hyvä varapuheenjohtaja, päätän jakaa mietteeni täälläkin.

Olen Helsingissä demarina toimiessani, mm. Stadin demarinuorten toiminnanjohtajana toimiessani, tutustunut hyvin Antti Koskelaan ja uskon, että hän olisi hyvä henkilö Stadin demareiden varapuheenjohtajana.
Järjestökuvioissa sekä eduskunnan kollegana olen oppinut, että hän on osaava ja asiantunteva tyyppi, jolla on runsaasti hyviä linjauksia niin valtakunnan tason kuin aluepolitiikastakin. Hänen arvoissaan yhdistyy mukavalla tavalla perinteet ja nykyaika. Toivonkin, että tämä 26-vuotias ekonomisti, kansanedustajien Ilkka Kantola ja Eero Heinäluoma avustaja sekä Itäkeskuksen demareiden pj rohkaistuu ja lähtee ehdolle piirin varapuheenjohtajaksi.

Uskon, että Antti yhdessä Pilvi Torstin ja toisen vpj:n, kuten Timo Kontion kanssa saavat dyynamisen, mutta toisiaan hyvällä tavalla tasapainottavan trion aikaiseksi. Sellaisen johtokolmikon, joka luotsaa Stadin piirin eduskuntavaaleihin luottavaisin, varmoin ja innostavin ottein.

Ei kommentteja: